1 år!

För exakt 1 år sedan låg vi alla 3 och sov i förlossningssalen. Det var fullt på BB så vi fick vänta tills vi fick ett rum. Snuttran: 49 cm och 3475 gr låg under "grislampan" för hon skulle bli varm. Allt var varmt, underbart och vi befann oss i den beryktade "bubblan".
Nu...
Snuttran: 74,5 cm och 9333 gr, har blivit en stor liten tjej, fortfarande mycket hår, kan vinka, kryper med en egen liten stil, säga tacktack, pussas med pussmun, säger mamamamamammamama, säger papapapapapapapapapapapa, skrattar bara helt underbart och är bara världens sötaste prinsessa.

Tiden har gått otroligt fort. Men varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund har varit otroligt roligt och underbart att få vara med om.

Igår träffade vi Jennas lilla Nikki, Molly vart helt till sig och skulle bara klappa och titta på henne hela tiden. När man såg Nikki var det såååå svårt att komma ihåg att Molly faktsiskt vart så liten. Att hon vart så pyrig och pytteliten. Man längtade lite tillbaka och ville kliva in i bubblan igen. Men på ett sätt så är ju den delen avklarad med snuttran och nu är varje dag bara rolig för nu kan på ett eller annat sätt kommunicera med henne och den där gosigospyripyr tiden är över. Den där dom bara sover och ligger å snuttar på bröstet. Nu ska hon äta själv och visar sin egen vilja med enorm VILJA om man säger så..
Jenna sa att hon ville föralltid ha det som dom har det nu. Bara gosa!
Och det ville man, när man var där. Men nu när man ser tillbaka på det minns man och myser inombords men tittar på snuttran och allt blir bara roligare för varje dag.

Idag blir det bara en massa bus. Fick en sån kul idé att göra ett eget bollhav när jag läste på Doroteas blogg.
Så nu har jag inhandlat bollar och skall sätta upp resesängen och sen i med alla bollarna och sedan skall snuttran få leka där hur mycket hon vill.
Pappa D kommer hem tidigare och så skall vi bara mysa hela family.
Sen imorrn fm är det barnkalas och sen är det kalas imorrn kväll. Nytt kalas söndag em och barnkalas igen på onsdag...puhh... Stor familj, många syskon och mycket vänner blir mycket kalas =)


Grattis min älskade snuttran. Mamma älskar dig!

Bara några dagar gammal



1 år senare..




Kommentarer
Postat av: emma-mamma till meja

Grattis på 1 årsdagen från mej och Meja!!!!!!

2010-03-05 @ 09:08:24
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Grattis till sötaste Molly!

Snart kan hon få en klubba, ju :)

2010-03-05 @ 10:37:37
URL: http://ingridbloggar.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Menade ju inte det, precis, men hoppas verkligen att ni redan planerat att hon får en? Man kan ju kapa av en redan befintlig :)



2010-03-05 @ 11:16:55
URL: http://ingridbloggar.blogspot.com
Postat av: Amanda & Oscar

Grattis Molly!!!

2010-03-05 @ 11:39:26
URL: http://glantan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0