Julhelgen över - nyår nästa!

Jaha så var denna helgen över.. Tokgalet fort det alltid går. Trots mycket packande med tre kids och alla dess tillbehör och alla paket så lyckades vi hålla logistiken hyfsat bra!
Torsdagen startades med paketlek och mat hos mor och far. Bottennappet i paketleken: Tamponger...
Fredagen - traditionellt julbord och paketlek hos svärmor och svärfar. Detta året fick vi även badat i utepoolen - så skönt!
Å så själva the big day! Klockan 10 hade vi som mål att komma hemifrån. 20 minuter efter utsatt tid, ändå godkänt, så var vi på väg. Hade en lugn och fin dag hos mor och far. Tomten kom och Molly upprepade förmodligen God Jul sisådär femtioelva gånger!
Hem för ombyte och direkt vidare till huset lite längre ned på gatan. (underbart med gångavstånd).
Även här mycket julklappar, god mat och ännu mera mat... Gör man inget annat på jul än äter när man är vuxen? tror inte det..
Juldan - klimp hos mormor! Finns ingen godare klimp! Vidare på kvällen och drack Gluwein i ett uterum! För rackarns gott det där Gluweinet! Men skall dock tilläggas att det smakar faktiskt tusen gånger godare på en alptopp med solen gassandes i ögonen - sådeså! Österrike vi syns om 10 år....typ...
Summan av helgen: Gott sällskap, god mat, fina julklappar och fantastiskt snälla barn! Våran trio är typ grymmast på att sköta sig. Twinsen ligger på golvet å jollrar eller blir oftast burna av frivilliga deltagare på festerna, Molly leker runt med allt och alla.
Som vanligt försvann julen så galet fort. Vips så var allt över. Man vill nästan stoppa tiden ett slag där på julafton. Men så är det!
Nu nyår!
Festens dag!
Å Champagne! Mums!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0