Shit happens!

Kan man lugnt säg.
På väg in till tvättstugan förra helgen satte jag foten i avloppsvatten.. Det var en ny spännande känsla av att:
- va fan... här ska inte vara vått...och absolut inte en sjö med vatten.. Efter en snabb överblick i korridoren såg jag följande: Vatten... avloppsvatten...Jag simmade vidare ut i korridoren bland flytande kartonger och övrig bröte - vattnet var kallt... Och det skulle framförallt inte fan befinna sig i våran källare! 
Fast jag var rätt lugn.. Konstaterade mest att det var vatten mest överallt. Sen blev man förbannad... Sen gick det över och sen fick man sätta igång att ringa runt. Otroligt va bra allt fungerar faktiskt - i jourvärlden en söndagförmiddag bland människor man aldrig träffat eller mött tidigare. På bara nån timme befann sig någon karl med en stor lastbil här å sög upp allt vatten. För att i nästa stund kontaktas av ngn snubbe som kom hem å dammsög upp resterna av vattnet , fixade med avfuktare & allt annat som man inte begriper ett skit av.
 
Så - ja - shit happens. Finns inte så mycket man kan göra åt allt hela tiden. Det gäller mest att gilla läget - fastän det är suuuuuurt som fan rent ut sagt. För den onda själen som bestämde sig för att just våran källare skulle svämma över med bajsvatten - kanske inte tänkte på att vårt liv bara rusar fram i 200 samtidigt som man försöker tygla 2 galna hårbollar och samtidigt försöka bolla en 3 årings känslomässiga bergådalbana och samtidigt lyckas bra på jobb. Närå - den onda själ tyckte väl att vi gott kunde ta lite skit - vi som har så mycket tid övers och bara pillar naveludd mest hela tiden.
Men nu ser jag iallafall framemot en ny fräsch källare - utan bajsvatten & utan plastmattor. Och fastän det kommer ta tid - så är det ju i slutändan bara värt det!
Så tack du onding för att vi faktiskt "får" en ny källare - beror ju bara på hur man ser det=)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0