Dagens!

Först när jag vaknade kände jag bara....åh idag e vi bara INNE å leker..men nu efter frukost och den dagliga morgonrutinen, så känner jag UT!!
Så vi beger oss till Blomsterlandet och handlar blommor & planterar tänkte jag!
Underbart!
Ikväll blir det vin & jobbsnack hos Sandra! Härligt! Längesen man träffade jobbgirlsen!
Ska bli najs att vara barnfri och bara få vara "MAGGS!"
Ska först försöka ta tåget ned...hmm..får se vart jag hamnar...=)
Dagens låt: Kom nära med Josef Zackrisson
Den e så otroligt fin och betyder mycket för mig. Spelade den mycket för många år sedan i en lite jobbig period men ser man tillbaka och ser sig omkring idag och ser hur underbart man har det och texten i låten passar in på allt och den är jättefin!
Idag blir en fin dag!

Har dom tappat minnet tro?

Går på stan, fönstershoppar och pratar lite med snuttran då och då..Kollar upp och ser framför mig en person som jag gick i skolan med/umgicks med/vet vem personen är, för X antal år sedan..Förbereder mig för ett enkelt hej men precis när man liksom formar läpparna och själva ljudet av hej skall komma ut ur munnen.. ..så vänder personen ansiktet åt ett annat håll och verkar mer intresserad av stadshusens tak/fiskmåsar/nåt uppe i himlen/A-brunnarna nere på marken eller whatever..helt enkelt av allt annat än att orka/vilja/kunna säga ett hej!
Vet jag skrivit om detta innan men ibland så blir man bara så förvånad... Varför hejar inte folk när man vet att: här möts vi, du vet vem jag är, jag vet vem du är - ett enkelt hej är allt..tänker inte stanna och fråga om ditt livs problem eller vad du gör nu för tiden...
Ja egentligen så kan man väl inte annat än skratta lite åt dem...och istället så skall jag fortsätta med att möta folk, se dem i ögonen och säga hallå/hej, sen får man väl se om man får nåt hej tillbaka, och skulle det inte vara så...vad gör det?
För visst blir man glad ibland när man möter någon som man umgicks med för hundra år sen och bara säger hej till varann?!!
Det är otroligt trevligt tycker jag!

Njutit i flera månader, veckor & dagar men nu..

ja nu är det dags! eller ja snart iallafall..Jobb!
Åh jag längtar!! (får man säg så..?)
Åh jag längtar efter tjattret, skrattet, jobbet, arbetet, min plats, SAP, jobbarkompisarna & kanske tillockmed efter det äckliga kaffet, torra uppvärmda bakeoff frallor till frukost, fika med apelsiner, irritaionen över att inte veta vad som skall hända i företaget...=), och ja allt!
Jag vill verkligen börja jobba känner jag!
Tror både jag & snuttran fått tillräcklig dos av denna mammaledigheten för denna gången. Snuttran älskar att leka med andra barn och kommer klara sig galant på förskolan, ingen tvekan.
Och den senaste tiden har hon verkligen ändrat sig och går numera utmed bord och väggar och snart......snart...kanske hon kan gå! Hon har hela sommaren på sig att öva!

16 augusti börjar inskolningen och vi har en hel underbar sommar framför oss, men vi ser redan framemot en höst med jobb och ett nytt liv med hämtning & lämning osv.
Har inga problem alls med att börja jobba! Och det känns skönt!
Jag är mätt på att vara mammaledig nu helt enkelt! Och det får man väl lov till att vara?


En svensk, en dansk & en italienare..

Helgen har vart superb!
Torsdagen var vi på sidovagncross, ganska kul att se på faktiskt.
På kvällen så kom M&M och kollade på filmerna från svensexa, möhippa och bröllopet. Jättekul att se!

I fredags så mötte vi upp Kajsa & Morten på Gekås....och ja det var ju inte bara vi som hade planerat att åka dit denna dag.. Jag & D kom vid 10, men eftersom Kajsa och Morten vart försenade hann vi in å köpa två par skor till snuttran och sedan fikade vi, det kan jag säg..det var inte igår BARA jag & D satt på ett fik tillsammans =) Det var mysigt, fastän det var på Gekås å det vimlade av folk överallt..så var det mysigt. Vi fick konstaterat att Gekås är mysbrallornas mecka och folk verkar inte bry sig ett dugg hur man ser ut när man skall göra en visit till Gekås...förutom vi då eftersom vi är snyggast i hela världen ;=)
När Kajsa & Morten kom var det kö in i varuhuset! Morten skakade på huvudet åt oss svenskar och tog en bild å skickade iväg till nån dansk vän..
Väl inne gick det undan, målet med shoppingen var ju alltså att handla inför nedkomsten av deras lille plutt i augusti. Och vi gjorde det med bravur! Shit va de handlade (och allt efter mina och D:s rekomendationer..hihihi..)
Dom vart jättenöjda och räknade ut att dom säkert sparat tusenlappar på att åka hit än att handla allt i Köpenhamn istället. Gekås e super för bebis och barn stuff liksom!

Väl hemma gjorde vi husesyn och dom vart lite imponerade av vårt enorma hus...två bastu och tre toaletter och dom skakade på huvet med ett leende =) och sedan slappade vi ett tag i soffan och pratade lite svensk-dansk slang och hade mysigt.
Sedan var det dags för att bad i bubblet nere hos D parents. Där mötte Erica och Simone upp och den internationella engelskan var ett faktum =)
Nu fanns det ingen återvändo..
Är ingen höjdare på engelska kanske men what the f... Bara att göra sitt bästa och köra lite svengelska om det skulle krisa sig.. Simone förstår ju lite svenska iallafall.
Solen stekte och vi badade!
Kvällen närmade sig och det blev mycket prat, god mat, dans, bastubad och en hel del vin!
Klockan 04.00 intog vi sängarna efter en mycket lyckad dag & kväll,natt..morgon.. =)

En god frukost och Molly hittade sin nya favvo i form av Simone...hon föll alltså för italienare... ;=)

Eftersom vi inte träffas så där jätteofta måste jag väl säg så var det otroligt trevligt att vi tillslut fick tummen ur och bokade denna helg! Det var super trevligt och så kul att träffa er skall ni veta!!


Kajsa & Morten

Hela gänget


Å Mollys nya favvo

Vad hände?

Ja det kan man fråga sig...I lördags skulle vi på Arvingarna och ha kul. Vi började hos mia och sedan åkte vi vidare. Klockan var bara halv nio när vi åkte å man hade väl druckit en del vin, men inte mer än vanligt. Vi kom dit å jag dansade lite..sen hände nåt och jag minns ingenting mer....Jag drack ingenting sedan vi åkte från mia, och där drack jag alltså bara vin..Brukar ALDRIG bli så som jag blev i lördags. + att jag verkligen inte minns nånting..Det är ganska läskigt kan jag tycka..Jag hade kommit till D å sagt att jag mådde konstigt och sedan minns jag inget mer. D, Mia & Katrin hade tagit hand om mig och fixat så vi fick skjuts hem.
Fattar inte vad som hände! Kan väl omöjligt bli så av vin? Drack alltså det sista vinet vid kvart över åtta och detta hände vid 22.30 tiden...Eftersom jag inte minns nåt så vet jag inte om jag smakat på nån annans dricka eller nåt..
Funderar också på att tänk om man vart helt själv när detta hände? Och inte haft nån som tog hand om en? Jag hade ju liksom inte fattat om det var mina kompisar som tog hand om mig eller om det vart nån helt främmande? läskigt..
Tror ändå inte på att det bara kan vara vinet som gjorde mig såhär...måste ha vart nåt annat... För som sagt, jag brukar ALDRIG bli sån och skulle det vara nångång man fått lite väl mycket brukar man liksom känna okej nu räcker det, nu kör vi vatten och så blir det bra. Men här sa det verkligen PANG och sedan har jag tappat flera timmar....

Tur man har sina vänner & D som tar hand om en, för vem vet vart jag lagt mig annars å somnat eller nåt?
uschja...


Härlig söndag!

I söndags så var vi ute i stort sett hela dan och bara gottade oss. Fastän vi egentligen har en stor trädgård att hitta på saker i som borde göras så tog vi ledigt denna dagen! Var hos Krille & Sandy och kollade på när dom arbetade, vi satt mest på deras trädäck & solade oss =)
Molly skulle helst vara I grävskopan när K körde eller vara I grushögen när dom grävde.

stenar är kul
Stora slänga skit dagen..

Idag har jag planerat att slänga skit på förmiddan..Tippen är öppen idag..men oj vad seg jag e....Vet att berget med skrot inte försvinner av sig själv..så det är nog dags att ta mig i kragen å fixa det bara!

Se så!!
Upp med dig & bort med dig latmask!

RSS 2.0