Prickigt och så...

Molly fick vattenkoppor i tisdags. Skönt! De flesta kompisarna har haft det så vi har försökt att ses så att det skulle smitta. Känns bra att det är "avklarat" innan A&B anländer känner jag.
Hon har inte så ont av det, värst med prickarna som är i rumpan som hon säger kliar och vill därför duscha hela tiden.
Annars så är hon ganska pigg och leker ganska bra.
Jag har dock vart helt däckad sen i måndags tycker jag.. Ingen energi alls.. På UL i måndags, fick vi ej ha samma läkare som förra gången och my god vilken skillnad det kan vara... Denna läkaren hade bråttom kändes det som, ville bara bocka av i sin kalender vilka patienter hon haft under dagen kändes det som.. Vi var där 8.15 och gick därifrån 8.40..... Men allt var bra med de två, dom växer som dom skall och allt såg bra ut... Vilket man VERKLIGEN får lita på när hon säger så! Om två veckor skall vi träffa vår favorit läkare igen och det känns jättebra!
Jag känner ju twinsen i magen hela tiden så jag är inte så värst orolig att hon skulle ha missat nåt, men hade vi haft henne första gången och inte fått träffa favoriten, då hade vi nog verkligen vart två frågetecken om vad och hur A&B verkligen mår.
Hon sa att allt vatten fanns och att dom var i stort sett identiska i storleken och det är ju hennes ansvar att se att det verkligen är så och då litar vi på det.
Efter UL hade jag besök hos MVC. Tog blodprover och mitt blodvärde är asadåligt.. Inte konstigt man e trött...
Skulle börja med järntabletter, vilket jag är skeptisk till då jag vet att jag mådde pyton med dem när jag väntade Molly. Men jag tänkte ändå att jag ger det en chans då blodvärdet verkligen var dåligt denna gången och jag är TVUNGEN att få upp det.
Tog en tablett i måndags.. spydde i tisdags förmiddag, eftermiddag och kväll.... Tror ni jag är TRÖTT på att spy eller? Har spytt tillräckligt denna graviditeten... Tänkte ändå att jag får försöka stå ut..
Vi åt spenat igårkväll, jag dricker blutsaft och knaprar jordnötter som jag läst skall innehålla järn och till frukost åt jag spenat & ägg....
Imorse när jag vaknade hade jag ont i magen och sen den har jag besökt ett antal gånger under dagen om man säger så.. Funderar på om jag ska ge upp tabletterna redan nu?
Eller hur ska man göra?
Ska man tvinga sig igenom några dagar till?
Det är så satans obehagligt att ha ont i magen nu tycker jag..
Vill att nån ska säg till mig hur jag ska göra..
På MVC när jag ringde dem i tisdags tyckte hon promt att jag skulle fortsätta + att ta en tablett VARJE dag... det har jag alltså inte gjort och mår alltså såhär ändå?...
Precis som jag är lika vilsen i järnträsket är jag i när det gäller jobbfrågan... Hur länge ska jag jobba? SKa jag jobba heltid? SKa jag sluta i april? I mitten? I slutet? NÄR ska jag bestämma mig? Det är snart i slutet av mars liksom...
Kommer jag bli stor som en padda ( svar ja..)
Hur tungt kommer det bli?
Det är mycket frågetecken.. Hoppas allt får ett svar och det får det ju tillslut det vet jag.. Men om nån ändå kunde säg till mig att järnvärdet blir bra, du slutar jobba då och A&B tänkte titta ut DEN dagen =)

Kommentarer
Postat av: Anneli

Va skönt att hon inte har så ont av vattkopporna. Nä alltså du kan inte äta det där jäkla tabletterna, det måste gå att lösa på annat sätt. Jag är övertygad att genom extremt god kosthållning så går det att lösa och blutsaft är ju ändå bättre än inget.

Ont i magen och kräkningar betyder enligt mig att man inte tål det. Du lär inte vara den enda som inte tål det. Du får kämpa på med massa järnrik mat och be henne kolla ditt värde så snart du kan igen för att se om det är någon skillnad.Mitt tips till dig när det gäller jobbet är att ta ett beslut om ett datum då du slutar jobba. Sedan är det bara så, men OM du sedan känner att du vill jobba mer så kan man ju säkert lösa det men om du är redo och sugen på att gå hem tror jag det kan vara bra att göra det, är det någon gång man ska ta det lugnare och lyssna på sin kropp är det när man är gravid och det är man ju inte så ofta!

Även om jobbet är kul och allt det så tror jag att du kommer ha att göra hemma i slutet i vilket fall + att det inte är helt fel att ta det extra lugnt!

Ha en fortsatt bra helg!

Kram kram

2011-03-12 @ 19:12:25
URL: http://annelicarlsson.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0