Tre är det nya två..

läser jag i en föräldratidning på BVC..
Jaha så då är vi inne iallafall? Hänger på trenden liksom.
Säger till D som sitter bredvid mig att vi är nog inne, för tre är det nya två..
hmpf...muttrar han... ja kanske det... om det är några år emellan..och inte två på samma gång?!
*

Vi var ju lite mer effektiva och körde två på en gång..och vips så hade vi tre...
vi som bara skulle ha två...
japp så kan det gå!
Men så tre är alltså det nya två, så ni som kukkkilurar på att skaffa den där sladdisen? Bara att köra igång!
Vet "ngn viss" i mitt umgänge som gärna velat skaffa en numero tre, här är ju ett gyllene tillfälle att ha som en av förklaringarna till varför: TRE är det nya TVÅ.. ingen skillnad.. kommer knappt märkas... tre eller två...
har dock inte riktigt redo att hålla med är förstås.. Får man två på en gång är det liiiiiiiite annorlunda! That´s it!
Och jag frågar mig själv varje dag: VAD i hundan gjorde jag när jag bara hade ett barn.? Jesses.. måste ju haft huuuuuuuur mycket tid som helst. Levt rena lyxlivet, lugnt, skönt.. Och att "bara" behöva göra allt en gång..?!
Och nu när man har tre kids..haha... Då kan vi snacka om effektivitet. ÄR man liiite störd när man försöker slå sina egna tidsrekord när det gäller påklädning och avklädning....? hmmmm... jojo.. det är lite sånt av vad jag kan spendera tiden med.. Försöka hitta sätt att bli ännu mer effektiv..
Vet att Jennie min vän som också har tvillingar, körde en liten "tävling" en gång med en av papporna i deras mammagrupp, han har alltså ett barn. Dom slog vad som om vem som skulle vara klar med barnen först när det var dags att palta på dem alla ytterkläder. Han var kaxig nog att tro att han skulle vinna överlägset... Det är vinter och dom har overaller å skit på sig, vem tror ni vann? Givetvis Jennie och tvillingarna!! haha.. När hon var klar med båda hade han knappt fått på overallen.
Så effektivitet - jodå det gillar vi.
Det måste man ju vara herregud. Och det tro satingen man lär sig att bli det, på en vecka har jag alltså gjort cirkus 60 av och på klädningar med overall,mössa,tossor,vantar, sovpåse - ner i vagnen. Så man lär sig.
Men - man lär sig också att allt tar extra lång tid. kan ju säga dubbelt så lång tid =)
För att komma iväg allihopa inkluderade familjemedlemmar att komma iväg på ett kalas tar det cirka 1 tim 15 min från start! Då ingår alltså dusch av två vuxna samt påklädning, sminkning osv, samt ombyte av tre barn och packning på allt man ska ha me sig..
Och vi blir alltid sena...
Men med tre som det nya två kommer vi väl lära sig det också tillslut!

Kommentarer
Postat av: Anne

1h 15 min?!?! Jag förstår att ni alltid är sena!! Vi räknar 2 h och vi har ju bara 2 barn, varav den ena bara behöver bröst med sig å de sitter ju liksom fast. Ni måste öka den tiden Maggan! De får ta 2h! De e helt okej!

Kram till er

2012-02-14 @ 19:43:32
URL: http://annelicarlsson.wordpress.com/
Postat av: Maggan

ja det får ta vilken tid som helst, bara vi är i tid å slipper stressa alltid...=)

Men eftersom vi båda är rätt så starka tidsoptimister så blir det som det blir.. Resultat oftast: genomsvetta och lite lätt små irri...

Men vi ska bli bättre. 2 h i beräkning kör vi nästa tillfälle! =)

2012-02-15 @ 09:46:09
URL: http://margu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0