Hur gjorde man då?

Alltså att springa e ju inte så svårt, förutom att det som gör ont hindrar en från att springa så däringa asagobbafort....
Och att tänka e ju inte heller så svårt, bara man tänker rätt...
Och att sparka på en boll, hur svårt kan det EGENTLIGEN vara?
jåråååemensåatteeeee........
Det svåraste av allt är ändå att benen skall göra EXAKT det hjärnan säger..
Inte heeeelt lätt i alla lägen konstaterar jag.
Men vad mer kan man egenligen kräva - som sagt vissa kan inte ens räkna till hur längesen det var jag stod på en fotbollsplan senast, iklädd matchkläder...
 
Kul var det!
Ont gjorde det!
& jag lär vilja testa fler gånger, för det kan ju bara från nu - bli bättre!
 
 
 
 
 
 
 

Det här trodde jag aldrig jag skulle säg:

Imorrn är det match! Ja en träningsmatch men ändå... Skitläskigt!

Det är läbbigt å asakul på samma gång.
Vill inte ens nämna hur längesen det är jag spelade senast.... Vissa kan inte ens räkna så långt...


Men då kör vi väl då!
Å hoppas hoppas låret håller.

Imorrn spelar jag för dig Mamma hoppas du ser mig!Vad önskar du dig?

frågar jag henne.
 
- Joooo en sminkdocka, Barbies, Lego, en hund som kan bajsa, en riktig platta alltså en Ipad mamma,  å så du mamma - En dator, en stor dator denna gången eller nä förresten det kan jag önska mig när jag blir 5...
 
- eeeeh...okej......
 
 

Årgång 2011.

Energi. 
Det är nog deras ledord...
Inte en sekund kan dom sitta still....
Å gapar.
Å pratar..
Å tjötar..
Å PUTTAS!
Vad hände här?
Mina barn skulle ju inte bli sådana barn som puttas....
Hade inte beställt det.
 
Årgång 2011 blev en liten miss i ordern:
* Hörbarhet = lika med noll
* Gaphet = För högt
* Puttas = Check
* Sitta still = Existerar inte
* Potentiell rymmare = Absoult
 
Så när dom nu börjas puttas - mest varann men ändå.. Så är alltså hörbarheten lika med noll när man säger till dom..Vet inte riktigt hur man ska fortsätta, har en liten idé om att vi ska uppfinna ett skäms-ställe. Iallafall måste de här putt-incidenterna utrotas!
 
Förslag?
 
 

Shit happens!

Kan man lugnt säg.
På väg in till tvättstugan förra helgen satte jag foten i avloppsvatten.. Det var en ny spännande känsla av att:
- va fan... här ska inte vara vått...och absolut inte en sjö med vatten.. Efter en snabb överblick i korridoren såg jag följande: Vatten... avloppsvatten...Jag simmade vidare ut i korridoren bland flytande kartonger och övrig bröte - vattnet var kallt... Och det skulle framförallt inte fan befinna sig i våran källare! 
Fast jag var rätt lugn.. Konstaterade mest att det var vatten mest överallt. Sen blev man förbannad... Sen gick det över och sen fick man sätta igång att ringa runt. Otroligt va bra allt fungerar faktiskt - i jourvärlden en söndagförmiddag bland människor man aldrig träffat eller mött tidigare. På bara nån timme befann sig någon karl med en stor lastbil här å sög upp allt vatten. För att i nästa stund kontaktas av ngn snubbe som kom hem å dammsög upp resterna av vattnet , fixade med avfuktare & allt annat som man inte begriper ett skit av.
 
Så - ja - shit happens. Finns inte så mycket man kan göra åt allt hela tiden. Det gäller mest att gilla läget - fastän det är suuuuuurt som fan rent ut sagt. För den onda själen som bestämde sig för att just våran källare skulle svämma över med bajsvatten - kanske inte tänkte på att vårt liv bara rusar fram i 200 samtidigt som man försöker tygla 2 galna hårbollar och samtidigt försöka bolla en 3 årings känslomässiga bergådalbana och samtidigt lyckas bra på jobb. Närå - den onda själ tyckte väl att vi gott kunde ta lite skit - vi som har så mycket tid övers och bara pillar naveludd mest hela tiden.
Men nu ser jag iallafall framemot en ny fräsch källare - utan bajsvatten & utan plastmattor. Och fastän det kommer ta tid - så är det ju i slutändan bara värt det!
Så tack du onding för att vi faktiskt "får" en ny källare - beror ju bara på hur man ser det=)
 
 
 

RSS 2.0