Snuttran 8 månader idag! Vart tog tiden vägen?

Lilla snuttran e 8 månader idag.. Tänk för 8 månader sedan då låg vi på BB just nu och hade nog faktiskt precis avslutat telefonsamtalet med Karin min jobbarkompis som satt hemma med värkar.. Vem kunde då ana att Lucas skulle titta ut 7 timmar senare, alltså på samma dag som Molly och att vi skulle tillbringa tiden på BB tillsammans?
8 månader.. På den tiden har den hänt enormt mycket saker.. vi flyttade från vår älskade lägenhet mitt inne i stan och köpte hus på landet.Ett hus med 3 våningar, där vi har totalrenoverat ena våningen...bytt väggar, flyttat väggar, dragit el, lagt golvvärme, bytt kök,badrum.. ja gjort om totalt ALLT... Och under denna tiden har ju självklart våran lilla älskling växt enormt. Viktmässigt exakt det vet jag inte, skall väga henne imorrn. Men skulle gissa på att hon nu väger runt 8-9 kg. Hon har fortfarande kvar sitt mörka hår, som kanske har ljusnat en del, men det växer. Vet inte om hon är den enda 8 månaders bebisen som redan klippt sig 2 gånger.. Hon har slutat amma och äter nu mat & välling duktigt. Hon säger "mammmammmammmamamamamammamama" (alltså MAMMA! ;=) ) Hon skrattar jämnt och är väldigt sällan ledsen. Igår var hon ledsen....haha..det var faktiskt ganska kul.. Hon satt i matstolen och skulle få med mig att börja dansa, då brukar hon digga me huvudet och så sjunger vi..men inte när vi äter tyckte mamma. Så jag sa till henne att sluta annars skulle hon säkert slå huvet i stolen.. Men hon fortsatte...och jag sa sluta...men hon fortsatte..men jag sa sluta..men hon fortsatte och så DONK! Huvet rakt ned i stolskanten..= vrålskrik!! För heter man Molly Nilsson så tål man inte mycket när man slår sig..haha..hon e ju bara allt för söt när hon gråter..Men det gick bra, ingen större skada skedd!
Hon sover...och sover... har från första stund älskat att sova och sover nu från halv åtta - åtta på kvällen till sju - åtta på morgonen, utan att vakna på natten. Hon älskar när man sjunger för henne och brukar digga med huvet när hon hör musik och hon är hur kittlig som helst överallt. Hon sitter själv och tar sig runt några varv på rumpan, hon ligger på magen och drar sig bakåt.
8 månader och för varje dag som går så älskar man henne bara mer och mer!
Hon är vårt allt och våran lilla prinsessa!
Puss på dig älskling!

Kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

Grattis till sötnosen!!Kram

2009-11-05 @ 16:35:12
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Dorothea - Tvillingmamma & Gravid

Vilken sötnos!

2009-11-19 @ 22:32:42
URL: http://theans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0