Slappt!

Efter en sånhär helg så är man slapp idag kan jag säg.
Disk-berget i köket skriker, men jag hör det knappt... Våga eller orkar inte ens vara där inne, men jag vet att jag måste ta tag i det....typ...nu....
Molly är också slapp, hon går mest här å lullar och leker.
Neah & Stella har precis däckat i vagnen, de är också trötta efter gårdagen. Somnade igårkväll vid 20 tiden och vaknade 7 resp 7.30. Och nu sover dom igen.
Ska ta tag i huset nu...
Funderar på att åka till lampaffären i eftermiddag för att hitta en fönsterlampa & taklampa till twinsens rum, fick två igår men jag vet inte riktigt om de föll mig i smaken.
Men får se. Kan mycket väl bli så att vi bara stannar hemma hela dan och slappar.
D är i Norge till imorrn så R&P kommer ikväll och sover hos mig. Att sova ensam har fortfarande inte blivit riktigt min grej...
Triss!

Underbar helg!

I fredags drog vi iväg neråt med M&M. Jag & Mia hade planerat och överraskat grabbsen.
Först ett litet stopp med lunch utmed havet, lite för att skoja med D.
När vi kommit ner till målet - Malmö. Svirade vi om inför kvällen och tog en drink på Hotell Hilton. Det var här jag & D förlovade oss=)
Sen gick vi vidare till restaurangen vi hade bokat, åt 6-rätters med vinpaket och drack alldeles för mycket vin. Det var lite flams och trams men efter nån balja med vatten mådde vi bra igen=) haha..
Lördagen bestod av alldeles för mycket shopping och sedan begav vi oss hemåt.
Trion hade vi lämpat av hos bästa Glenn & Anna som säkert kommer bli en av de paren i familjen Annorlunda=) Blir nog minst en egen liten trio där en vacker dag!
Kvällen förberedde vi inför söndagens dop!
Sen var vi trötta, trötta, trötta..
Söndagen bjöd på ösregn men Neah & Stella var lugna och fina som vanligt!
Finaste Tommy & Maria hade kommit ned för att sjunga i kyrkan, Maria sjöng; Theos sång och Kärleksvisan! Jättefint!
Dopet gick bra och hemma bjöd vi på ärtsoppa och varm punsch! Det var uppskattat och väldigt gott faktiskt!
Superfina presenter och nöjda med dagen så blev det slappepizza till kvällen!
Underbar helg och det när man är iväg på solo som man verkligen uppskattar det man har! Att bara få vara utan barn och dricka några glas och bara tjöta skit är så mycket värt!
Att bara få vara M&D en kväll liksom!

Att våga!

Läste ett inlägg hos http://www.alltforforaldrar.se/theans/ om att våga trotsa. Och det kunde lika gärna vart jag som skrivit det. Resonerar på exakt samma sätt.
"Bara" för att man har tre barn tycker inte jag att man skall stanna hemma och inte "våga" ta sig ut på olika saker och ting. Sen klart att vissa saker bara går snabbare om man inte har nåt barn eller alt. två barn med sig. Så är det ju.
Men som att gå till stan, gå på fest, vad som...det stoppar inte mig/oss att göra. Enda gången som jag skall erkänna nu i efterhand är när vi funderade på skidresa till vintern.. Iofs är vi mer sugna på en resa till solen, men när vi funderade på skidresa just nästa år, med Molly 3 år och twinsen så blev slutsatsen att vi inte kommer få ut så mycket av just skidresa nästa år. Och det gör inte Molly nåt att vänta ytterligare ett år med att lära sig skidåkningen.
Men annars, jag menar, jag åker å handlar med alla tre. Trots konstiga blickar från folk i affärn med 1 barn i kundvagnen i bilstol, ett barn i bilstol på "sittdelen i kundvagnen" samt ett barn körandes med en minikundvagn. Ja utan Molly går ju inte, det är ju hon som får köra varorna liksom..=) Men det känns ibland bara som om folk tänker; va fan gör hon här...åk hem å lämna de stackars barnen hemma.. Medans jag resonerar på det sättet att barn måste få lära sig att vara med och bete sig!
Jag åkte till stan för nån vecka sen med alla tre. Det gick bara hur bra som helst. Fick mata twinsen mitt på torget men SO WHAT, men sen efter det gick jag och Molly å fikade och det var jättemys!
En annan gång jag var i stan satt jag i parkeringsgaraget och fick ge dem mat!
För nån vecka sen var jag och twinsen tillsammans med Mia på Kungsmässan. Där var det ett gäng med andra tvillingmammor som vi stötte på vid lunchen. När jag sa att mina tvillingar var 3 månader, utbringade tjejen jag prata med ett; OJ... då hade jag knappt vart utomhus när mina var 3 månader...
Hade det vart jag hade fått krupp tror jag. Okej, det var väl lite att ta i att åka direkt från BB till midsommarfesten, men på ett sätt, vi var alla pigga, glada, nöjda så varför skulle vi stanna hemma och inte umgås med våra vänner?
Ja alla är vi olika och tur är väl det!
Men enligt mig är det bra att våga trotsa, våga testa! Vad kan gå fel?
Nä jag håller med dig Thean, Hejja oss!
Trotsa är fan helt rätt!

Dagens:

Uppdrag: Städa övervåningen, lika med att torka bort allt damm efter slipning och spackling.
Åka: Till BVC med twinsen! De vägde som sagt 5600 resp 5800.
Kollar på; Tom & Jerry ( fast Findus enligt Molly...)
Vill: Vila mig! Är lite trött känner jag! Så jag tror jag och Molly slappar i soffan ett tag.
Måste: Hitta batterierna till ikväll då det är tjejmiddag....Undrar bara vart laddningsbatterierna är.

Finaste - 4 mån

Redan 4 månader. Säger det igen - galet fort det går!
Klimparna är stora nu - Stella 5600 och Neah 5800! Kan egentligen inte förstå hur Neah kan väga mer då hon är jordens krångelmaja när hon äter för tillfället. Men men så är det.
I helgen sätter vi igång med gröten för deras del! De har ju "börjat" med att vakna kring 4-5 snåret - me don´t like! Så därför testar vi att börja med att ersätta sista målet med gröt, så kanske det mättar deras små magar mer!
Sötaste!!

Vacker!

http://www.youtube.com/watch?v=BkHkl9H0T1c&ob=av3n
I´ve been crushed beaten down
And I'm frozen to the ground
Like a fool I've trusted you
Still I'm hopelessly in love

I never thought that I would be this helpless
I can't believe I'm giving in for you
I've been crushed, I've had enough

Now I wanna leave but I'm lost
So now I can't break away
Although I've made up my mind
My heart is refusing me
(heeey yeaah eeeey eeeey)
My heart is refusing me
(heeey yeaah eeeey eeeey)

Me for you, you for me
It was us against them all
But slowly it came to me
What was underneath it all

I never thought that you could be this reckless
I can't believe you're doing this to me oh
Strip me down I'm naked now

And I wanna leave but I'm lost
So now I can't break away
Although I've made up my mind
My heart is refusing me
(heeey yeaah eeeey eeeey)
My heart is refusing me
(heeey yeaah eeeey eeeey)

heeey yeaah eeeey eeeey yeaaah

And I wanna leave but I'm lost
Now I can't break away
Although I've made up my mind
My heart is refusing me
(heeey yeaah eeeey eeeey)
My heart is refusing me
(heeey yeaah eeeey eeeey)

I've been crushed, beaten down
Still I'm hopelessly in love

Ibland...

så är det bara så jävla gott rent ut sagt att "unna" sig:
Sätta sig i soffan med benen på bordet, En köpp och wordfeuda lite med bästa Anne (vet att du alltid e där:) hihi..
När barnen sover eller när de leker vid gymmet så är det skönt att bara få koppla bort alla tankar ett tag och bara vara!
Så det är EXAKT det jag skall göra nu i fem minuter!!

Åtgång:

Lite kul att skriva ned vad vi förbrukar på en vecka till Neah & Stella:
  • Cirkus 90 blöjor
  • 900 ml mått ersättning
  • 15,1 liter vatten till ersättningen. (0m jag räknar rätt att 15 120 ml är cirka 15,1 L) Jag och matten kommer inte alltid riktigt överens.....
  • 14 bodys. Om jag räknar med att dom använder en och samma body på en dag. Vilket sällan inträffar då de dreglar ner som bara den och jag måste byta på dem 1 eller 2 gånger om dan. Så då blir det kanske 21 bodys på en vecka.
  • Nästan ett paket med våtservetter.
  • 8 pyjamas
  • & finally: Oändligt mycket glädje, kärlek,skratt och stolthet i våra hjärtan till alla våra fina TRE tjejer!

Galet regn!

Regnar galet idag.
Twinsen har trots det sovit gott ute i vagnen på förmiddan. Har bytt till sittdelarna nu. Mia fick rycka in igår och agera monterare... Hade annars blivit ett psykbryt på vagnen för min del.
Idag har vi (läs Mia) bakat cirkus 50 fralls till dopet. Asabra att fått det klart då. Bara resten kvar nu=)
Ska bli underbart skönt att få åka iväg nästa helg! Kommer väldigt lämpligt. Precis vad vi behöver! Komma iväg bara VI utan barn...när hände det senast liksom?
Snart dags att hämta barn nummer 3 sedan skall vi spackla resten av dagen,kvällen och natten. För imorrn kommer tapeterna!! YEÄHJJ!!!

När det inte blir som man tänkt...

Vad gör man då?
HUR gör man?

Så fin!

Utan dina andetag med Carolina Wallin Perez.

http://www.youtube.com/watch?v=VxJnk5t6o84

Vilka fynd!!

man kan göra under soffan, när man tar bort mattan på vädring och torkar UNDER soffan... Jisses! Vilka fynd!
På tal om fynd.... har varit inne på www.nelly.com , och rackarns vilka snygga klänningar där fanns då. Har aldrig direkt kollat på den sidan. Men jag tror allt D får ta fram guldkortet och inhandla en klänning åt mig till kommande bröllop i november där!

Hallå!

Morgonens bestyr avklarade!
Neah vaknade först av trion idag, vid 6 snåret tror jag... Hon gick inte med på att ta nappen, utan jag fick vackert ta mig ner för att värma mat. Och inte fastna i plast och grejer som numera pryder vår övervåning. Renoering nummer 3 på gång nu ser ni. Vi, som i jag, D och twinsen är numera bosatta i twinsens rum. Vi på våra madrasser på golvet och dom i sin säng. Har faktiskt börjat med att lägga dem skav-fötters?, heter det så, ja iallafall... Tror det funkar bättre FAST nackdel är att de vaknar omlott om varandra nu istället. När de sov bredvid varandra så puttade de lite på varann så att om tex. Neah vaknade så väckte hon Stella och på så sätt äter de samtidigt. I morse när Neah vaknade så kunde man ju inte bara med att väcka Stella när hon sov såååå gott. Men nu fortsatte hon att sova till 7-7-30 så det var ingen fara på taket, då skulle jag ju ändå gå upp för Molly skulle ju till förskolan.
Så - blöjbyte, klädbyte gånger 4, frukost, övertalning om att yoghurten visst var av hallon, påklädning av ytterkläder gånger 4, avklädning av ytterkläder på grund av kissnödighet, i med barn i vagnen gånger 2, på med ståbräda och övertalning om att stå på ståbrädan så var vi efter 1 1/2 timme på väg till dagis och kom nog bara nån minut för sent.
Nu sover twinsen ute i vagnen och jag skall försöka ta tag i detta så kallade hemmet och städa. I eftermiddag, i det sköna höstvädret tänkte jag överaska Molly med våfflor! Sen är det trädgårdsarbete och sedan ikväll bastu hos S&K.
Och imorrn är det fredag och kalas och på lördag fortsatt renovering och sedan fest! Hej va det går!!
Hallå min energi till städning......var e duuu.......????

Så lätt!

så lätt att ta allt för givet. Så lätt att låta allt bli slentrian. Så lätt att tro att vi kommer leva för alltid. Så lätt att tro att allt ordnar sig. Så lätt - alldeles för lätt att man ibland glömmer av att det är småsakerna som ibland gör allt. Så lätt - alldeles för lätt att låta allt bara rulla på och sedan står man där med skägget i brevlådan och "va fan..var detta mitt liv" som just passerat. Så lätt - alldeles för lätt att gnälla över småsaker. Att inte ta vara på varandra och varje dag.
Så nu är det ändring på det.
Uppdrag: Uppskatta mer och ta vara på småsaker. Överraska en sketen tisdag, göra nåt som förgyller vardagen. OCH mest av allt; inte ta allt så satans för givet! Och inte glömma bort OSS, mitt i allt småbarn&kissbajsblöjbyte-kaos!

Varför...

försökte Linnie i Idol på sig att sjunga What are words... nu har hon ju för satingen tagit sönder den låten.....
Bara en parantes....

Ikväll!

Finally!
Greys e tillbaka! My favvo!!
Katrin kommer hit för att inviga det hela. Nu har ju hon gått å blett på tjocken men mer rödvin åt mig då=)
Halleluja!

Så sant! Hey you!


RSS 2.0