Det bankas och vankas:

Nytt sovrum!
Spackel, tapeter, färg, golv, lister... en hel del kvar! men snaaart!
Snart är det slut på madrass-sovandet på golvet.
Ska bli skönt att få sitt eget rum tillbaka igen.
Och ny regel, för nånstans så slog det mig: det kryllar av kids i vårt sovrum, så iochmed nytt sovrum kommer även nya sovrutiner att införas!
Barn somnar egen säng. Vuxna somnar egen säng!
Sen är det välkommet att beträda vuxensäng när som under nattens timmar!
(kan dock återkomma om rutinen kräver några justeringar om det i framtiden blir så att tre kids kommer att vilja beträda vuxensängen om natten..) Utrymmet av vuxensängen kommer då komma bli ett frågetecken...

Julhelgen över - nyår nästa!

Jaha så var denna helgen över.. Tokgalet fort det alltid går. Trots mycket packande med tre kids och alla dess tillbehör och alla paket så lyckades vi hålla logistiken hyfsat bra!
Torsdagen startades med paketlek och mat hos mor och far. Bottennappet i paketleken: Tamponger...
Fredagen - traditionellt julbord och paketlek hos svärmor och svärfar. Detta året fick vi även badat i utepoolen - så skönt!
Å så själva the big day! Klockan 10 hade vi som mål att komma hemifrån. 20 minuter efter utsatt tid, ändå godkänt, så var vi på väg. Hade en lugn och fin dag hos mor och far. Tomten kom och Molly upprepade förmodligen God Jul sisådär femtioelva gånger!
Hem för ombyte och direkt vidare till huset lite längre ned på gatan. (underbart med gångavstånd).
Även här mycket julklappar, god mat och ännu mera mat... Gör man inget annat på jul än äter när man är vuxen? tror inte det..
Juldan - klimp hos mormor! Finns ingen godare klimp! Vidare på kvällen och drack Gluwein i ett uterum! För rackarns gott det där Gluweinet! Men skall dock tilläggas att det smakar faktiskt tusen gånger godare på en alptopp med solen gassandes i ögonen - sådeså! Österrike vi syns om 10 år....typ...
Summan av helgen: Gott sällskap, god mat, fina julklappar och fantastiskt snälla barn! Våran trio är typ grymmast på att sköta sig. Twinsen ligger på golvet å jollrar eller blir oftast burna av frivilliga deltagare på festerna, Molly leker runt med allt och alla.
Som vanligt försvann julen så galet fort. Vips så var allt över. Man vill nästan stoppa tiden ett slag där på julafton. Men så är det!
Nu nyår!
Festens dag!
Å Champagne! Mums!

Racerfort!

Idag gjorde jag jordens snabbaste ärenden på stan!
varför?
Herr M var alldeles ensam med alla 5 barn ( å herrejesses stackarn...) men kan tilläggas att 3 stycke barn var sovande.. iallafall vid avlämningen...
Mia drog iväg på sitt och jag drog till stan!
Letade efter parkering i asalånga 20 minuter.. (varför är alla ute i sista minuten precis som jag..)
Fick tok-köpt de sista klapparna, ändå relativt nöjd.. Kan bli en miss med svärmors klapp men men.. det finns ju retur-rätt som det heter!
Väl hemma efter att ha lämnat av alla påsar hemma, hade allt gått bra där nere. Endast Stella hade vaknat och hon låg så fint där på golvet.
Bra! Då vet vi detta till nästa gång.. Killar kan=)
Sedan serverades det lunch av herren i huset och efter det packade jag ihop mitt för att gå å hämta snuttran...
Då det verkade sig som vädret bestämde sig för att tok-snöa just då! Galet blött det var! Och i motvind! härligt..
Men hemfärden gick relativt bra ändå. Bara ett bryt för damen och sedan fick hon sitta där fram på vagnen som man egentligen inte får, men va f-n gör man med snö-blött hår,kalla kinder, genomsur jacka och byxor, kalla händer för tygvantar tål tydligen inte vatten och snoret rinner så där så man bara skall snyta sig sisådär femhundra gånger och så är man helt genomsvett på det...
- så sätt dig där fram och upp med fötterna annars kör jag på dig.. (måste verkligen låta jättefint!..)
Det var upp för backen som jag började räkna ihop hur mycket vikt jag egentligen puttar framför mig... men jag var tvungen att komma hem till miniräknaren först för att kunna räkna ut det..... ;=)

Tro fan man blir stark!

Vagn: 18 kg
Små-barn: 7 kg gånger 2 alltså 14 kg
Stort barn: 14 kg
Väska: 1 kg cirkus
Totalt: 47 kg
(jaaaaaa jag tog fram miniräkaren... vart min mattehjärna var under mattelektionerna vette katten! Men tur vi har miniräknare...)
Alltså 47 kg, lägg då till backarna vi har här omkring... + att det då är så att vi bor högst upp på backen...
tro satingen man är svett och man blir stark efter varje hämtning och lämning!
Hejjåhå!

Julstök!

I lördags var det dax för det årliga julstöket med M&M.
Klockan 11 startade vi upp det hela med glögg!
Sen satte vi igång!
Vi med godis och grabbsen med maten...höjdpunkt: korven! det viktigaste av allt: korvastånket!
Skulle det bli 4:e gången gillt? en succé? en riktigt gourmet upplevelse med gnistrande korvar precis som det alltid är på bilden till alla dessa julkorvar...
njaää..jag vet inte rikigt..
Smaken är det ju aldrig fel på men det är nåt med det däringa stånket som alltid går fel...
Nu blir det inga mer korvar är det bestämt!
Vi gjorde;
* Kola ( som egentligen skulle vart knäck),
* lingonfudge ( som blev alldeles för sockrig),
* tryffel ( varav apelsintryffeln ej är att rekommendera),
* Mintryffel som får G,
* Rocky Road (kan ej misslyckas)
* vit chokladfuge som strax åker ned i soporna!
Så ja summan av det hela G i tillagningen, men med det goda sällskapet och drycken så vägs det hela upp med MVG så klart!
Nästa år är vi tillbaka med nya krafter, nya recept som är redo att utmanas samt en hel drös med kids som kommer klänga runt våra ben.
För det är inte bara den fantastiska fina julbordskänslan vi vill eftersträva, det är även kids som är både högt och lågt som vi skall hålla någorlunda i schack hela dan!
Nästa år har vi ytterligare tre små som går på sina små ben... jesses..
Men det klarar la vi!
Har ju nu jordens bästa lekrum där de stora kidsen spenderade mer eller mindre HELA dagen och kvällen.. Såg knappt röken av dem. Det enda man hörde av dem var när de var ute (ja vi släppte ut dem och rastade dem en stund)  och Anton fick gungan på tanden så blodet rann..stackarn..Hoppas tanden får sitta kvar!
Men annars var de så duktiga!
Strax efter halv nio var vi mätta och nöjda.. Så pass nöjda att grabbsen försökte sig på att somna i soffan! Men det fick vi tagit stopp på och började spela spel. Retro hette det! Kan rekommendera det om man hoppar frågorna och bara gör den roliga delen med listorna =)
Vid 23 avslutade vi årets julstök för då var alla som i koma och så trötta!
D somnade typ 1 sekund efter han lagt huvudet på kudden. 23.30 satte Stellas hosta igång....och ja.. ni vet ju själva hur det hela fungerar då... 01.30 kollade jag på klockan sista gången och sedan vaknade vi hela familjen klockan 9 och var pigga å glada!

Leka!

Nu "leker" dom tillsammans. Så kul att se. Ligger på magen mittemot varann och kan ligga så hur länge som helst. Plocka med leksaker, dreggla, se på varann och skratta åt varann. Försöka dra varann i håret eller försöka ta varandras händer.
Så fantastiskt kul att följa er mina guldklimpar!

Lekrummet!

Snuttran har fått ett nytt lekrum nere i källaren. Vi (jag,Lindorr och Mia) har röjt ur kyl,frys och en bänk som stod där nere, och så flyttat på garderoberna så den endast tar upp ena kortsidan av rummet.
Sedan har jag nu fått en hel drös med sådana där "hopp"kuddar dom har på förskolorna, en pool av tyg, samt att hon har en bänk och bord med alla typer av pysselgrejor, leksaker, tv och dvd...ja jisses sicket rum det blev!
Så bra!
Innan blev det tyst...
Undrade vart hon tagit vägen.. Hör henne jättelångt borta.. Förstod att hon var där nere. Då har hon alltså gått ner själv, stängt dörren och är där nere och leker!
Hur kul som helst!
Och sååå kul att hon uppskattar det!
Hon kan röja och riva hur mycket hon vill där nere liksom!
Hoppas bästisarna Elin & Anton gillart lika mö imorrn när dom kommer!

Måste missuppfattat..

D tränar 2 ggr i veckan, varav 1 gång på is med skridskor, banydklubba och UNDERSTÄLL.. När han kommer hem kan dessa STÄLL hittas i som oftast i en ICA påse och utge en STANK som ingen borde få ta del av...
Förr ( ja för typ 3 veckor sedan tillbaka), tog jag som oftast dessa stinkande bomber och kastade in i tvättmaskinen efter varje gång, för jag vill liksom inte känna denna doften nere i källaren hela tiden. Kan då tillägga att han tar av sig som ett barn, vränger liksom brallorna utåin och sockarna sitter alltid klistrade fast av svett i understället...
Men som sagt, för ett tag sen var det strikta order om att inte understället behövs tvättas efter varje gång utan han eftersökte en plats att istället hänga upp sina träningskläder på.
Sagt å gjort, jag fixade ett torkställ = 2 spikar i vardera vägg i lilla duschutrymmet nere i källarn och så knöt jag fast en tvättlina däremellan! Done!
Och man kan ju tom stänga dörren så man slipper stanken!
Så idag....
Gick jag ner i tvättstugan för att köra det vanliga racet med tvätten... Ser då att han faktiskt plockat ur träningsväskan och lagt handduken i tvätten..Duktig pojk!
Men sen känner jag den där stanken......
Kollar upp och jajemän! Vad hänger inte där om inte hans svettiga underställ och t-shirt MITT I VÅRAN rena tvätt!!!
Den ramsan jag drog för mig själv är inte tillåten att skriva!
Nu hänger hans förbenade ställ på RÄTT ställe och jag skall personligen ta han i örat och visa det RÄTTA stället och den rätta tvättlinan han skall hänga sina kläder på...
Hur svårt kan det va?

Julstjärna?

Nej i vårt hem går dom under namnet: Strulstjärna!!! Se bara hur den ser ut....


Tänk dig en sån gånger tre.......om 15 år

Humöret sviktar lika fort som jag vet inte vad..man går på för att inte störa...Blir det gallskrik? Blir det ett vrål? Blir det pladask som en fisk på golvet? Blir det vägran? Kommer byxorna flyga? Kommer sockarna att klippas sönder? NÄR kommer brytet? Vad ska vi lugna med denna gången?
Eller kommer allt bara gå som hejjsan utan ett enda bryt och med skratt å hennes fina leende? (minst troligt..)
Det är typ så man tänker varje morgon & eftermiddag... Vad som helst kan numera få unga damen att total bryta ihop!
hon blir galen för minsta lilla!
hon är tvärsur för ingenting.
Och så säger hon:
- ni skajj inte källa på mejjj!!, med en sån bestämd röst!
- nä men det gör vi inte. Vi säger bara att du ska lära dig lyssna.
- ja vill inte pjata me er mer!!
å det är då man tänker... så underbart! Bara 15 år kvar tills vi har 3 stycken sådana här hormonsprutande underbara fina tjejer i vårt hus!
Funderar kanske på att det inte alls är nån idé att sätta upp några dörrar överhuvudtaget till deras rum?
Blir ju mindre att slämma i då menar jag...

Ursäkta?

Sitter på golvet ( i vanlig ordning och matar barn...typ den kvällssysslan jag har här tydligen..)
Molly klappar mig på huvet:
- mamma, näj vi åkej på hockey så kan du få köpa toggommi om du e snäjj.....
-öh...what?
Var det du eller jag som var barn?
Var det du eller jag som är mamma och det är JAG som skall köra med mutor....?
Blir helt förvirrad..

Vem slog mig i skallen?

och tog all min energi?
Ja det undrar jag...
Natten har det bevisat vad som gäller när man är tvillingmamma...Herrejesses... inte för att det vart nåt direkt GALLSKRIK, men sånt där pyrigt gnäll och den förbenade hostan som väcker dem HELA tiden. Hittills har det ju bara vart Neah som hostat så hon har legat bredvid mig nån natt men inatt körde det igång..
Alltid när man själv somnat som bäst, och jag var asatrött redan vid halv tio och kröp ner och slocknade direkt. Sen satte det igång..
Stella hosta-vakna-ledsen-jag upp på båda knäna eftersom vi ligger på golvet inne hos tvillingar eftersom projekt renovering av vårt sovrum fortfarande pågår-så gåendes på knäna i sängen för att inte slå huvet i snedtaket-i med nappen-buffa rumpan-gåendes tillbaka på knäna-somna gott på kudden..
2 minuter senare.. (typ känns det som)
Neah hosta-vakna-ledsen-jag upp på båda knäna eftersom vi ligger på golvet inne hos tvillingar eftersom projekt renovering av vårt sovrum fortfarande pågår-så gåendes på knäna i sängen för att inte slå huvet i snedtaket-i med nappen-buffa rumpan-gåendes tillbaka på knäna-somna gott på kudden..
2 minuter senare.. (typ känns det som)
Stella hosta-vakna-ledsen-jag upp på båda knäna eftersom vi ligger på golvet inne hos tvillingar eftersom projekt renovering av vårt sovrum fortfarande pågår-så gåendes på knäna i sängen för att inte slå huvet i snedtaket-i med nappen-buffa rumpan-gåendes tillbaka på knäna-somna gott på kudden..
2 minuter senare. (typ känns det som)
Neah hosta-vakna-ledsen-jag upp på båda knäna eftersom vi ligger på golvet inne hos tvillingar eftersom projekt renovering av vårt sovrum fortfarande pågår-så gåendes på knäna i sängen för att inte slå huvet i snedtaket-i med nappen-buffa rumpan-gåendes tillbaka på knäna-somna gott på kudden..
Och så där håller jag på typ femtioelva gånger tills jag inser att va i hel-vte förbannade hosta SÖV ungar... (förstår ju att det är synd om dem egentligen men när sov-djävulen är igång då är man fan ingen vacker morsa..)
Tar upp Stella och lägger henne bredvid mig på min kudde, somnar omedelbums och hostar nån enstaka gång..
Neah vaknar å e ledsen typ 10 minuter senare.. Flytta Stella lite åt vänster, ner med Neah fortfarande gåendes på knäna för det jädra snedtaket verkar ingen ha flyttat på...
Just i denna frekvensen har jag ett sånt STORT behov av att sparka D i ryggen där han ligger å snarkar och egentligen fråga om vi inte var TVÅ om att skaffa barn... Men jag inser sen att va hade han kunnat göra? Nej inte mer än vad jag precis gjorde = Lägga dom bredvid mig på höga kuddar och hoppas på att hostan ger sig så småningom.
Neah somnar hon också.
Så där ligger vi, 02:30, det blåser som fan ute, det blixtrar, nån hostar, i med nappen, nån hostar, vaknar, vänd på sidan, i med nappen... Och jag; åskmolnet själv försöker tvinga mig själv att sova men när den där j-vla sov-djävulen skall tvinga en till sömn nä då går det ju aldrig... Ligger typ där å tänker att ingen idé att somna för dom vaknar ju snart ändå...
Nånstans mitt i allt kommer Molly..... Alltså den 5:e personen som vill ner i våran säng... Stella har stensomnat - flyttar på henne å lägger henne i hennes säng.. Flyttar på Neah, ner med mig och sen ner med Molly.
Rak i ryggen för att inte lägga mig på nån liten arm eller fot, så somnar man på nåt konstigt sätt ändå lite halv liggandes på rygg med huvudet på sne så man säkert kan dräggla ner kudden som man brukar..
Vaknar 7.30 med jordens skallebank och ryggont och helt stel i hela nacken för man bara legat å spänt sig när man har de små knoddarna bredvid sig.
Men det är bara att starta dagen! Ingen återvändo! HejåHå!
Nu väntar jag på att det skall bli varmvatten så man kanske kan piggna till lite grann iallafall.
Å Annars har eran natt varit bra eller?

Det var kvittot det!

I lördags var det julbord i Göteborg på Kometen med Davids Radio! Jättegod mat och trevligt sällskap!
Men efter en kväll festandes ute på krogen i ett antal timmar - har kvittot nu kommit på att man inte är 15 längre.
Nej, skaka rumpan på krogen är tur man inte gör varje helg!
Så trött igår så ögonen gick i kors vid 20 tiden igårkväll... Och lägg då till att man hade två bebisgnällande tvillingar, matning och Neah hostade så hon spydde ner både sig och sängen så där lagom vid midnatt när man själv hade somnat som goast... Hyfast zoombie jag var när jag bytte på henne, bytte i sängen och sen la henne brevid mig..
Och vädret idag gör ju inte heller att man känner sig direkt piggare..
Nu blir det pyssel för mig och snuttran!

Rutiner rutiner rutiner...

bubblar i skallen...
Visst det är bra med rutiner, men aldrig tycks jag vara nöjd...
Rutinen med gröten går ju inte alls bra.. Båda två bara gör bajsmin när gröten visar sig. Dock lite bättre med fruktpurén upptill.
Det är väl egentligen bara en träningssak det där med gröt. Bara att trilskas och köra på! Och snart får man väl in det. Vet egentligen inte varför det känns som det går ett steg fram och två steg bakåt.. Men lite grann känns det som att dom är så SMÅ + att dom ligger i babysittern när man matar... Molly kunde iallafall sitta upp i barnstolen när jag började ge henne gröt, och då var hon 5 månader. Twinsen är 6 månader snart och har en ganska lång bit kvar till sittandet är här tycker jag.
Men men, vi kämpar på med gröten... Neah sköter sig med ett G, men Stella går nog under G - än så länge.. haha.. värsta bajsminen på henne!
Sedan är det sovningen...
Dom söver ju - jisses det är inte det. Men om man nu får vara lite gnällspik (och det får jag).
Just nu har de en stående rutin och haft ett tag - Somnar 21, vaknar 09, somnar 11 och sover till 15-16 tiden. Sen tar dom sig en liten nap på cirkus 15-30 minuter kring 17 tiden. Sen är de vakna till 21 och ÄTER hela kvällen känns det som..
Skulle egentligen vilja ha in dem i en rutin med att sova en gång på förmiddan och en gång på eftermiddan. Och så somna för natten vid 19-20 tiden.
Men som jag & Mia pratat om - det är ju "bara" att börja väcka dem på morgonen tidigare så kommer då små småningom att vaggas in i en annan rytm.
Dom sover ju galet länge på dagen. Visst det kan la va skönt, men för mig kan dom lika gärna få vara vakna och sen somna tidigare på kvällen. För snackar vi 2000-talets "ensamtid" som är ganska skönt att få ha för en småbarnsförälder - så existerar den inte just nu i vårt hem! Det är bebis, bebiskräk, bebismat och bebiskvällsgnäll hela kvällarna igenom här!

Hallå ta tag i dagen!

Klockan är alltså 13!!
Har stirrat på den där tvätthögen flera timmar...
Varför försvinner den inte...
trött man blir!
Nä dax att rycka upp sig och kanske göra nåt vettigt!
Tänkte baka med snuttran när hon kommer hem.
Leilas underbara goda banankaka hette den, och så skall vi slänga ihop en mjuk pepparkaka tänkte jag!
Tjing!

Mut-problem?!

Jag har ett mutproblem... Hon brukar alltid gå på dessa mutor! Men när jag verkligen vill att hon ska gå på dem - nä då funkar de inte.
Köpte jordens ballaste & snyggaste brallor på PompdeLux... Asanöjd!
Får hem byxorna...
Tror ni lilldamen i huset tar på sig dem?
Jag försökte i söndags med allt..
  • - ta på dig dom så får du tuggummi ( funkade ju när hon vägrade ta på sig nya jackan som hon numera älskar..)
  • - ta på dig dom så får du godis.. (klassiker)
  • - ska du följa med till farmor? Ta på dig byxorna då.....
  • - Då går vi utan dig ( tomt hot som egentligen är förbjudna)
I denna fasen är man genomsvett...
så det blir med mycket motståndbyxorna åker på...
- Dom sijjtej inte bja!!!!
Vrål från toa!
här nånstans kanske man skall acceptera att byxorna inte är av hennes typ...
Vilket resulterar i genomsvett mamma och 1-0 till barnet...
Mutor som alltid brukar gå hem... Hon gillar inte alls dessa byxor alltså.......

Ett lysproblem....

Köpte en ny ljus-slinga förra året...
Tog fram den i söndags - tror ni skiten lyser?
Jo HALVA!!
Vadå halva?
Rotar fram tillhörande kartong...
* Lampor ej utbytbara!
Vadå ej utbytbara????
Bara att kassera alternativt slänga upp den i en buske på baksidan eller nåt där man inte ser att 50 % inte lyser, eller att 50 % faktiskt lyser..

Klipp Klapp!

7:20 hoppade jag och snuttran upp ur sängen. Ner för att förbereda frukost och packning inför stads-resan.
Klockan 8.20 packade jag ut twinsen ur deras sängar - sömntutor!! De kan lätt dra av å sova till 9 -9,15..
Klockan 8.45 satt vi alla i bilen - jag & molly mätta efter frukost, fast twinsen fick enbart nya blöjor, frukosten fick vänta tills vi anlänt till klippstugan för dem.
Det var halt ute...å sommardäck fortfarande på...ajajaj... Fick köra sakta!
9:10 var vi hos Jenna. 10 minuter sena!
Började med att klippa mig. Skulle bara fixa luggen litegrann.
Sedan tog vi Stella sen Neah och medans jag gav dem mat fick Molly klippa sig! Hon blev såååå söt! Och så fick hon en massa lila färg i håret! Stolt!
Efter klipp - hängde jag och trissen i stan en bra stund. Fick fixat lite julklappar och bytat en mössa åt Molly.
Endast en fajt inne på Lindex med Molly, på grund av att hon liksom går i sin egna värld och kollar kläder och "glömmer" av mig och vips så ser jag inte henne... Så då blev jag irri och försökte förklara för henne att hon måste vara bredvid mig!
Sedan fick vi flyttat bilen då p-skiva-tiden gick ut. Efter det gick vi å lunchade, Molly fick pannkakor och till efterrätt en Hello Kitty glass ( ok för denna gången dåååå...=)
Sen gjorde vi ytterligare några ärenden och vid 14 var vi hemma! Fantastiskt bra det känns att det faktiskt funkar så bra med att ta med alla tre!
Trots att typ inga affärer egentligen har plats för en tvilling/syskonvagn så går det relativt bra att ta sig fram iallafall.
En incident pinsam - Molly fick lov att åka rulltrappan ner och upp en gång innan vi skulle åka hem... Jag stod kvar där uppe för vi hade åkt den innan och det gick bra... Väl i mitten av rulltrappan sätter hon sig ner.... Jag "ropar" Molly ställ dig upp, vilket två damer reflekterar över och säger till Molly att hon nog borde ställa sig upp innan trappen tar slut.... icke... Hon sitter där... Sen försöker hon ställa sig upp men kommer inte upp... Damerna "rusar" fram tar upp henne och precis innan slutet så står hon upp och kan gå av utan att få ont i baken eller ramla... Sedan skall hon ju nu då ta sig uppåt igen... Damerna får visa henne vart hon skall stå och hjälper henne i första delen.. Lite obalans men det går bra..
Och där uppe står jag - Latmorsan och bara tittar på...
Damerna vinkar och skrattar till mig...
Jag ville helst bara sjunka...
Tänk vad dom trodde att jag var så jävla lat, att jag ens kunde tro att hon klara att åka där själv...
Men sen är det ju fantastiskt att det faktiskt finns så bra människor som bara rycker in så på två röda och räddar situationen, med ett leende!!
Det fanns ju typ 10 andra pers i rulltrappen som bara stod å glodde och inte gjorde nåt, utan tänkte säkert: Jädra skitunge...sitter hon där kan hon allt sitta där... och vart är hennes mamma....
Och så ignoerar dom allt!
Dessa två fina damer, bara skrattade och hjälpte Molly helt utan onda blickar eller nåt!
Grymt!
Nu skall jag baka en liten kaka. Sen ikväll kommer mamma och pappa. Har typ inte träffat dom på flera veckor, då jag och barnen vart lite förkylda och mamma inte får träffa sjuklingar just nu så har vi inte kunnat ses!
Men ikväll blir det dejt och lite glögg och pepparkakor!
Och förresten - trissen är bara för söta nu när de är nyklippta allihop!

På jakt...

efter en sparkcykel med 3 hjul UTAN Hello Kitty...........
Lätt?
Hmpf....
ALLT ska tamijfan va me den katten eller CARS verkat som....
Hittade en NEUTRAL på lekmer.se, men tro rackarns att den är slut i lager...
MÅSTE bara hitta en....eftersom Tomten verkligen LOVAT snuttran en....
(och eftersom den där katten inte får komma in här så länge mamma kan bestämma....så ja... bara att söka vidare...)

Skön helg!

Ännu en helg passerad...Går fort! Två helger till och sen är det jul...herrejisses...
I fredags hade jag & Molly pyssel heeeeela dan! asamys!
Sen så kom Roger och Kathy å käkade me oss!
Vi drack rötjut, kolla Skavlan och RobinHood. Sen blev vi trötta hela bunten!
Lördagen ägnades åt pepparkaksbak. Sedan hade vi middag med Ola & Allie.
D somnade tidigt.... "han fick ju ta barnen hela förra natten", som han gärna uttryckte sig si så där femtioelva gånger....stackarn.... (not)
Ta barnen på natten = Neah hostade lite grann och då får man sätta i nappen lite då och då när hon vaknar till..... Men lägger man mer energi på att bli irri på natten över att hon hostar... ja det är ju upp till var och en =)
Söndagen innebar slapp! Vi gjorde inte många knop. Skulle vart på bandy, men eftersom regnet öste ner när vi skulle bege oss så stannade vi hemma. Skönt!
Sen hade vi söndagshäng me M&M och käkade asagobbagött!
Idag blir det till att röja, plocka, städa och pyssla. Jag och hela trion söv till halv nio så vi är fortfarande i startgroparna av dagen här!
Ska försöka komma på bra saker som twinsen skall önska sig av tomten också... Tips?

RSS 2.0