Den bästa möhippan EVER!

Fredagkväll:
Jag & Sandy har båda ont i magen, dels på grund av när vi tittar ut så är det fanimej snö överallt..det bara vräker ned.. Sedan känner sig Sandy dålig, lite hängig och trött.. Och vi vet att Mia även känner sig dålig och fick gå hem från jobbet.. Möhippan kommer gå åt skogen..Vi dukar och ser en bil komma..MIAS bil!!?? Vi springer runt så två yra hönor..vad gör vi..vad gör vi...vad gör vi... Plingplong..Det var Sara som kom med Singstar spelen...Jisses! Hjärtat i halsgropen ELLER!!
Möhippan går verkligen åt skogen...får nästan krypa fram till bilen i all snö...
Väl hemma i min soffa ringer det på mobilen kl 22... skyddat nummer.. Jaha nu ringer Glenn å avbokar... Han ville checka läget för imorrn och meddelar att det är ju mycket snö.. Jo tack =) Men vi konstaterar att vi kör på och gör det bästa utav det.

Kanske skall backa tiden ett tag, typ några månader tillbaka då allt började... Jag får en idé att det skulle vara rätt coolt om Glenn Hysén skulle skjuta straffar på Miapå hennes möhippa, dels för att hon är målvakt i fotboll och dels för att hon en gång sagt att "Glenn Hysén e min idol"
Efter många mail fram och tillbaka via jobbet så lyckas jag! Jag får tag i Glenns nummer och ringer upp han.. Han är jordens goaste gubbe och ställer upp till 100 %. Månader passerar och vi har rätt många samtal. Han ordnar med fotbollsplan och ringer å frågar vad han ska ha på sig =) Det kommer bli super känner jag!
Sen kommer snön.....
å det snöar...
å snöar.....
å snöar.....

Lördag 20 feb:
Mamma ringer 07.00...
Är ni säkra på att detta verkligen går att genomföra?
Pappa är typ insnöad.. Och det är just pappa som skall köra oss i bussen upp till Göteborg..
Efter några samtal, dels från personer som sitter fast i snön och pappa som tillslut lyckas skotta sig ut, så ger jag mig av till Sandy..
Vi är helt stissiga och magen känns ut å in.. Vi tar en mintuu för att det skall kännas bättre..
När Marianne väl lyckas skotta ut sin bil så beger vi oss ned till Mia. Vi överasskar henne med visselpipor och ringklocka. Hon ser inte alls laddad ut för varken möhippa eller alkohol. Men efter hon packat sin väska och hon fått lite andra kläder på sig är hon på G och kommer vara detta under hela dagen och lkvällen! Mia e grym!
De andra i gänget möter upp vid bussen och alla är gula & blå och temat cheerleaders funkar trots all snö!
Vi åker iväg!
Lägger ett sms till Glenn att vi e på g.
Han ringer upp å säger att han sitter fast med bilen.. OH NO!! Men det är lugnt säger han, han tar en promenad ned till Heden där vi skall träffas.
När vi närmar oss Göteborg säger jag att vi har en viktig match framför oss och att personen vi skall träffa är en gammal idol till Mia.. Hon ser förväntansfull ut, och mycket förvånad.. Tror att hon trodde vi skulle till nåt lekland eller nåt å göra femkamp eller så.. När vi svänger in på parkeringen ser vi Glenn och alla ger av ett glädjetjut.. haha..
Trots all snö, det var typ upp till knäna.. Så kommer vi alla ut på en plan, och Glenn lägger några straffar på Mia. Sen leker vi en fotbollslek och sedan kör Glenn en annan nicklek med oss alla. Han ger sina hälsningar till brudparet och frågar sen om vi kan köra han hem! Så där sitter han i våran buss med Mia i sitt knä. Dom skålar i jäger och Mia får ett par fotbollsskor av honom. Ingen ser lyckligare ut än Mia!
Sedan säger vi hej då å tackar honom för att han ställde upp!
Sedan beger vi oss mot Kungsmässan och Mia får sälja Gekås prylar! Hon bjuder upp till 100 % å det är så kul!
Efter hon sålt klart sakerna och fotat de uppdrag hon skulle beger vi oss hemåt. Vi käkar baguetter i bussen. Dock så ringer tjejen som skulle ha sexpartyt hemma hos mig och ställer in. Hon sitter fast i snön och kan inte komma. Under tiden ringer Glenn å tackar oss härliga tjejer och är glad att han fick vara med!
Tacka oss?? Tack som fan själv säger vi =)

Sedan blir det skumpa, fika och allmänt kackel fram till 17. Då kommer Anna och har en sminkutbildning för Mia. Vi andra pyntar oss och sedan är det dags för poängpromenad i snöstormen. Middag hos Sandy och Singstar och drinkar resten av kvällen.
03.00 är man trött och har fått lite för mycket vin. Somnar gott och nervositeten i magen är borta.
Nu är det över!
All planering vi lagt har utformat en perfekt dag! Ett minne för livet!
All tid och pyssel vi lagt har gett oss det vi ville! En otroligt rolig dag!
Nu...väntar bara den stora dagen..
Å då skall man ställa sig upp å prata inför 150 pers....oh my... oron i magen kom helt plötsligt tillbaka..

Det var lite snöigt..


Skål Skål!


Me and himself =)Söndag morgon:
Glenn ringer å checkar så att vi överlevt kvällen =) Sicken kille!
Vi överlevde!
=)


Kommentarer
Postat av: Anneli

FAN va kul!! Så jäkla häftigt, Glenn är min nya idol nu!

Och att det blev så lyckat trots snöööökaos.. Jag är imponerad Maggan, du lyckades verkligen!

2010-02-22 @ 10:48:46
URL: http://annelicarlsson.wordpress.com/
Postat av: Helena

Du är bäst Maggan!! alla älskar Glenn.. Hur lyckat som helst.

2010-02-22 @ 13:20:38
Postat av: Mia Hysén Andersson

Helt klart en kanon Möhippa!! Du e bäst! ALLA ÄLSKAR GLENN....

2010-02-23 @ 20:31:56
Postat av: Ingrid

Maggs, du är bäst, ju!!! Vilken fin möhippa!

2010-02-26 @ 09:26:46
URL: http://ingridbloggar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0