Fick semester!

Ja i några timmar iallafall.. Eller ja faktiskt många timmar!
Och vi utnyttjade alla till fullo.

Vi tog oss tom utanför länet till en helt annan stad.. Majgaaad :)
Jojo fint ska de va!
Genom en tokhög hiss upp på nr 24?(tror jag), tog vi oss en fin räkmacka å vin, lyx!
Lite shopping , å vips så var klockan middags tajm.. Den där vilan blir aldrig av när man är iväg.. Förstår inte det, klockan går alldeles för fort!
Runt bordet serverades vi med grymt mycket olika rätter och fantastiskt gott och som vi pratade.. Herrejisses! Å inte blev man avbruten en enda gång av nån klabbade med maten , kastade vatten på golvet, gapade i högsta decibel, någon ropade fääärdig på toa - nä allt var bara så lugnt, trevligt och roligt! Vi skrattade, flamsade, grät och skrattade igen!
När servitören kl 01:00 frågade om vi skulle runda av fattade vi vinken och begav oss.... Till sängen?? Nej nej.. In på närmsta hotellrum för att korka upp bubbel ! Nu var det fest!
Först förfest, för att bli Varnade som 15 åringar pga hög musik, sen tog vi en bar-runda och en handlek! Lite efterfest häng och snack sen insåg vi alla att sömnen väntade!
Och sova i en hotell säng - finns ju inget skönare.

Vi hade semester! Så skönt å sååå värda det!
Väl hemma, var man ju inte direkt utvilad, men där väntade skatterna. Det är skönt att få lite tid för sig själv, men också fantastiskt kul att få komma hem.

Tackarrrrrrr:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0