Kroppen är märklig men ändå grym.

Senaste tiden har man insett hur konstig eller hur grym kroppen kan vara, men ändå på nåt konstigt sätt grym alltså inte grum som elak utan grym på cool.
Exempelvis när vi var på semester i Ystad så ramlade först snuttran på asfalten och slog upp pannan och näsan. Nästa dag ramlade hon ned för husvagnen och spräckte läppen. Blodet spruta och tårarna rann, men sen var det inget mer med det. Endast två dagar senare var allt läkt och det syns inte en skråma = coolt hur kroppen läker.
Exempel på hur grym kroppen är, som i grym som elak = mammas cancer. Tänk att man bär på detta, utan att veta eller ana. Inte ett tecken har kroppen visat på att hallå det är nåt som inte är som det skall här! Och så bara BANG!! Det växer cancer, läkarna har förklarat att den ser ut som en riskaka.... riskaka? usch... Men ändå... 1 vecka sedan så opererades hon och såret på magen är otroligt stort, men det läker. Och idag får hon åka hem... Kan man förstå att fast kroppen är elak så är det grym på att på nåt sätt återhämta sig?
Idag kan hon göra det som man skall kunna, gå på toa osv. Hon är trött men det är ju inte så konstigt efter allt. Nu är det rehab och allt vad det innebär. Men vi håller alla våra tummar på att allt kommer gå bra och att kroppen denna gången är snäll och gör vad den skall - läka!
Tiden läker alla sår eller hur var det nu....

Kommentarer
Postat av: Frida

Åh, kroppen är en märklig manick, men den klarar av mer än vad man tror. Hoppas verkligen att allting går som det ska. Kramar Frida

2010-08-19 @ 17:44:49
URL: http://emmafridajohanna.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Hoppas allt går bra. Ser fram emot tisdagen, trots att vi får gå upp mitt i natten :)

2010-08-19 @ 20:03:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0