En svensk, en dansk & en italienare..

Helgen har vart superb!
Torsdagen var vi på sidovagncross, ganska kul att se på faktiskt.
På kvällen så kom M&M och kollade på filmerna från svensexa, möhippa och bröllopet. Jättekul att se!

I fredags så mötte vi upp Kajsa & Morten på Gekås....och ja det var ju inte bara vi som hade planerat att åka dit denna dag.. Jag & D kom vid 10, men eftersom Kajsa och Morten vart försenade hann vi in å köpa två par skor till snuttran och sedan fikade vi, det kan jag säg..det var inte igår BARA jag & D satt på ett fik tillsammans =) Det var mysigt, fastän det var på Gekås å det vimlade av folk överallt..så var det mysigt. Vi fick konstaterat att Gekås är mysbrallornas mecka och folk verkar inte bry sig ett dugg hur man ser ut när man skall göra en visit till Gekås...förutom vi då eftersom vi är snyggast i hela världen ;=)
När Kajsa & Morten kom var det kö in i varuhuset! Morten skakade på huvudet åt oss svenskar och tog en bild å skickade iväg till nån dansk vän..
Väl inne gick det undan, målet med shoppingen var ju alltså att handla inför nedkomsten av deras lille plutt i augusti. Och vi gjorde det med bravur! Shit va de handlade (och allt efter mina och D:s rekomendationer..hihihi..)
Dom vart jättenöjda och räknade ut att dom säkert sparat tusenlappar på att åka hit än att handla allt i Köpenhamn istället. Gekås e super för bebis och barn stuff liksom!

Väl hemma gjorde vi husesyn och dom vart lite imponerade av vårt enorma hus...två bastu och tre toaletter och dom skakade på huvet med ett leende =) och sedan slappade vi ett tag i soffan och pratade lite svensk-dansk slang och hade mysigt.
Sedan var det dags för att bad i bubblet nere hos D parents. Där mötte Erica och Simone upp och den internationella engelskan var ett faktum =)
Nu fanns det ingen återvändo..
Är ingen höjdare på engelska kanske men what the f... Bara att göra sitt bästa och köra lite svengelska om det skulle krisa sig.. Simone förstår ju lite svenska iallafall.
Solen stekte och vi badade!
Kvällen närmade sig och det blev mycket prat, god mat, dans, bastubad och en hel del vin!
Klockan 04.00 intog vi sängarna efter en mycket lyckad dag & kväll,natt..morgon.. =)

En god frukost och Molly hittade sin nya favvo i form av Simone...hon föll alltså för italienare... ;=)

Eftersom vi inte träffas så där jätteofta måste jag väl säg så var det otroligt trevligt att vi tillslut fick tummen ur och bokade denna helg! Det var super trevligt och så kul att träffa er skall ni veta!!


Kajsa & Morten





Hela gänget


Å Mollys nya favvo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0