Ledig & så härligt med sol!

Jag & snuttran har precis tagit oss en promenad ned till affären. Vi skall baka bullar, vilket hon mycket tydligt och högt berättade för alla hon mötte i affären...haha..
Än så länge så sköter hon sig faktiskt exemplariskt när vi är i affären. Hon kör sin lilla vagn och frågar om vi ska ha vissa saker, säger man nej så fattar hon och så ställer hon tillbaka det. Blir givetvis sur när hon inte får ta med sig allt godis hem som givetvis står i lagom lockande höjd innan kassorna... Klart man blir sugen.. Men efter olika lockningsmetoder går hon med på " vi äter det en annan dag... på lördag.."
Sen är det promenaden hem.... som enbart består av uppförsbacke, uppförsbacke, uppförsbacke + att dom har stängt av våran gata så man måste gå en omväg som givetvis blir resultatet: ytterligare en backe...*puh* Men vilket härligt väder! Strålande sol och kanske 10 minus - Me like! Bara det inte hade vart så satans halt på våran uppfart.. Snuttran ramlade men satte sig bara på knäna så det var ingen fara, sen konstaterade hon att hon ville åka i vagen istället...
På tal om vagn...
Vilket helt plötsligt blivit ett litet ilandsproblem...Vilken vagn skall man ha till tvillingar? Är mycket inne på Urban Jungle, men jädrans va dom kostar mycket.. Alltså en helt ny med liggdel å allt... Verkar inte finnas så många begagnade heller, men det är ju ett tag kvar innan det behövs så det kan ju hända att man:
1; vinner på lotto innan dess och bara kan köpa vad man vill
2; att det kommer ut fler begagnade på blocket..
Vill iallafall gärna ha en sådan så vi får hålla tummarna. City Mini syskonvagn verkar också se bra, har dock inte sett den i verkligheten riktigt.
Min plan om att vi skulle köpa en syskonvagn för att Molly ska få åka, och sova i den också har ju som sagt spruckit. Nu får det bli ståbräda för hennes del, + att vi har ju singel vagnen City Mini till henne när vi är iväg allihopa.
Å jises...
Varenda gång man kommer på sig själv...2 på en gång?? Kan inte riktigt smälta det...
Nu blir det bullbak! Är SJUKT sugen på kanelbullar & glass!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0