Idag vankas det bullbak!

Lovade Molly att vi skulle baka när hon kommer hem.. Får väl se vad fröken N bjuder på för humör först.. Det vet man aldrig ser ni...
Men är det till belåtenhet för fröken så blir det bullbak. mums...
Och sedan tänkte jag testa min muffinsmaskin som jag fick av mamma å pappa i julklapp. Verkar ju superbra! Minus dock för att man inte kan göra sådan där asastoramega-amerikanska muffins som jag gillar. Men man kan ju inte få allt. Får väl hellre äta två muffins på samma gång!  Ska bli kul att se hur den funkar den däringa maskinen.
Mest spännande som sagt att se hur fröken N är..
Det är så konstigt - när mamma och pappa hämtade henne förra veckan var det iiiiiiiiina problem. Nä då, hon hämtade jackan själv och pappa fick hjälpa.
Jo tjena....
Först en svett-attack över att hon bara sticker när jag kommer. Sen efter att ha tjajat i sisådär 5 minuter över att hon skall komma så är man ju helt varm... Helst vill man ju köra med hoten vi har hemma - sköter du dig inte så åker du ner i pannrummet...typ.... Eller att nu går jag utan dig..
Men man får väl uppföra sig när pedagogerna, är i samma rum. Så efter en kvart har hon börjat skrika å gråta och tvära över allt och beter sig allmänt irri så egentligen är jag sugen på att lämna henne där. Vill ju ha hem min glada goa tjej!
Eventuellt hyra in nån - hämtapåförskoletant. Måste ju vara nån som jobbar med sånt? Finns säkert i USA...jaha.. nanny kallas det....
Och hur hemvägen fungerar - ja det vet ni.
Förmodar att detta är en trots som alla föräldrar bjuds på under småbarnstiden. Så det är bara att stå ut och fortsätta att andas!
Och samtidigt kan man ju sjunga Sing Halleluja. Bara för att retas med henne... För det är rätt kul när hon i all ilska bara gapar:
SLUJTTAA PJJATTAAAAAA!!
hahha..
- nej men jag pratar inte... jag sjunger ju......
Lite retsticka är nog den däringa mamman ändå...

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha! Pedagogerna vet hur föräldrar är hemma! Ibland funderar man på varför föräldrarna gör sig till inför dom ;)

2012-01-17 @ 17:22:18
Postat av: Anne

Har du testat skrindan?!? Igår när jag kom till fsk var han trött som vanligt å jag anade oråd.. Då drog jag fram första kortet: "Mamma har skrindan med sig!" . Varpå Ture blev jätteglad! När han sedan mitt i påklädningen började visa strultendenser kom nästa kort: "Mamma har med sig äpple till Ture"! Ture, glad som en speleman, på med alla kläder och sedan rusa ut för att sätta sig i skrindan!!

2012-01-18 @ 07:08:18
URL: http://annelicarlsson.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0